Η Microsoft Ελλάς πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 5 Μαΐου, παρουσίαση του Office 365 σε εκπροσώπους του Τύπου, με την αφορμή της ευρείας διάθεσης της δοκιμαστικής (beta) έκδοσης.

To Office 365 αποτελεί τη νέα υπηρεσία της εταιρίας στο cloud, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση της παραγωγικότητας όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους. Με το Office 365, οι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την οργάνωση και τη λειτουργίας τους, χρησιμοποιώντας τα Office Web Apps, το Microsoft Exchange Online, το Microsoft SharePoint Online, το Microsoft Lync Online, καθώς και ένα εξωτερικό website, αποκτώντας την υπηρεσία μέσα σε μόνο 15 λεπτά και με κόστος 5,25€ ανά χρήστη, ανά μήνα.

Το Office 365 προσφέρει ένα εύρος επιλογών για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και κυβερνητικούς οργανισμούς, με τιμή εκκίνησης από 4,5€ ανά χρήστη, ανά μήνα (η τιμή μειώνεται όσο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών), για βασικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακόμα, τo Office 365 για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρει, τη δυνατότητα αγοράς του Microsoft Office Professional Plus για desktop.

Στα παρακάτω link μπορείτε να γνωρίσετε το beta του Office 365: www.microsoft.com/el-gr/office365 (μικρές & μεσαίες) και www.microsoft.com/el-gr/office365/enterprise/hosted-software.aspx (μεγάλες).