Την είσοδο της στην αγορά της Ιορδανίας με τους πλοηγούς Talk&Drive ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική. Στο πλαίσιο αυτό η MLS υπέγραψε τριετή συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με ισχυρό όμιλο της περιοχής.

Μετά την είσοδο στις αγορές της  Τουρκίας, Χιλής,  Κύπρου, Μαρόκου, Σαουδικής Αραβίας η εταιρεία διαθέτει τον πλοηγό MLS Talk&Drive στην αραβική γλώσσα, επίσημη γλώσσα και της Ιορδανίας, ο οποίος θα ενσωματώνει χάρτες της εταιρίας Navteq. Για την ανάπτυξη της αγοράς πλοήγησης στην Ιορδανία, η MLS ενώνει τις δυνάμεις της με τον όμιλο επιχειρήσεων Abu Khader, αντιπρόσωπο των αυτοκινητοβιομηχανιών BMW, Mitsubishi, Opel και Fiat στην Ιορδανία.
 
Στα πλαίσια της διμερούς συμφωνίας, η MLS έχει αναλάβει την υποχρέωση να εφοδιάσει τη Jerusalem Modern Solutions, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Abu Khader,  με 1.000 τεμάχια του πλοηγού MLS Talk&Drive, με άμεση πρώτη παράδοση 250 τεμάχια. Από την πλευρά της η Jerusalem Modern Solutions αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διανομή του εν λόγω  πλοηγού μέσω των οχημάτων του ομίλου και του εκτεταμένου δικτύου αντιπροσώπων της.

Η Abu Khader αισιοδοξεί να επιτύχει στόχους μερικών χιλιάδων πλοηγών MLS Talk&Drive στην Ιορδανία αξιοποιώντας το τεχνολογικό πλεονέκτημα της αναγνώρισης φωνής στα Αραβικά που έχει αναπτύξει και ενσωματώσει η MLS στους εν λόγω πλοηγούς.