Η Interamerican λάνσαρε τη mobile εφαρμογή του «askme», της λειτουργικής πλατφόρμας για τη διαχείριση των πωλήσεων της εταιρείας.

Πρόκειται για πρότυπο εργαλείο πωλήσεων με μεγάλο εύρος χρήσης, που είναι σχεδιασμένο για «έξυπνα»  κινητά τηλέφωνα –δηλαδή iPhone ή τηλεφωνικές συσκευές με λειτουργικό σύστημα android, με οθόνη αφής- το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε tablet ή iPad. Η  εφαρμογή προσφέρεται στους συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων και του μεσιτικού-πρακτορειακού δικτύου της Interamerican, οι οποίοι έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα «askme» από τον υπολογιστή τους.

Η νέα εφαρμογή, μοναδική για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, εκσυγχρονίζει, απλοποιεί και συντομεύει δραστικά μέσω  της χρήσης του κινητού τηλεφώνου τη διαδικασία πώλησης ασφαλιστικών προγραμμάτων και εξυπηρέτησης, διατήρησης και υποστήριξης των ασφαλισμένων  της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Interamerican καθώς  και όλοι οι συνεργαζόμενοι μεσίτες και πράκτορες, από το κινητό τους: μπορούν να τιμολογούν, να εκδίδουν και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά όλα τα ασφαλιστήρια  συμβόλαια, να έχουν πρόσβαση στα συμβόλαια, να παρακολουθούν τις εισπράξεις και  τις ακυρώσεις όλων των κλάδων, να ενημερώνουν τους πελάτες για τους ιατρούς, τα διαγνωστικά κέντρα και τα νοσηλευτήρια του δικτύου υγείας της Interamerican.