Τη διανομή των προϊόντων της αμερικανικής εταιρείας Garland Technology σε πέντε χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ανέλαβε η Multipoint Group. Ειδικότερα, η συμφωνία αφορά στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ρουμανίας, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επιτρέποντας στην Garland Technology, που έχει ήδη παρουσία σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία μέσω της Ingecom, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της.

H Garland Technology είναι πάροχος network test access points (TAP) και λύσεων packet broker, με 100 συνεταίρους και 3.000 πελάτες ανά τον κόσμο. Σημειώνεται ότι η Multipoint Group, διανομέας λύσεων κυβερνοασφάλειας σε Μεσόγειο και Μέση Ανατολή, νωρίτερα φέτος προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Ingecom, με σκοπό να δημιουργηθούν ισχυρές συνέργειες σε εμπορικό και τεχνικό επίπεδο στην περιοχή της Μεσογείου.

Η Multipoint Group, που ιδρύθηκε το 2009 στο Ισραήλ από τον Ricardo Resnik, συνεργάζεται με πάνω από 20 παρόχους, μεταξύ των οποίων οι Thycotic, TeamViewer, Qualys, Tenable, AT&T Security, PRTG, Progress Software, Firemon and Malwarebytes, ExtraHop, SealPath και Varonis.