Η HTC παρουσίασε τη νέα της δομή που αφορά στην αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου, ορίζοντας ως συνεργάτη την TCCM s.r.o.

Συγκεκριμένα, η TCCM, συνεργάτης της HTC σε 20 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αναλαμβάνει και τις αγορές της Ελλάδος και της Κύπρου με στόχο τη δυναμική ανάπτυξη του brand HTC. Μέσω οικονομιών κλίμακας, η TCCM έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο με smartphones της HTC στις αγορές που αναλαμβάνει, ευελιξία και αμεσότητα στους χρόνους παράδοσης. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αγγελική Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τη θέση της Country Manager για τα προϊόντα της HTC σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η κ. Κυριακοπούλου διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και του κλάδου των FMCG, κατέχοντας μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης για την αγορά της Ελλάδος σε διάφορες πολυεθνικές εταιρείες. Παράλληλα, στην αγορά της Κύπρου η TCCM θα συνεργαστεί με την ΜΤ Technoline, διατηρώντας την πρότερη επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με την HTC αναφορικά με τη διακίνηση των προϊόντων της. Αξίζει να αναφερθεί, ο Κώστας Κασταμονίτης αναλαμβάνει τη θέση του Sales & Marketing Manager της HTC για τις αγορές του Ισραήλ και της Νότιας Αφρικής, διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του και τις περιοχές ευθύνης.