Το NRB Group ανακοινώνει τον διορισμό του Νικόλαου Στρουμπούλη ως ο νέος Country Manager της Trasys Ελλάδος, μίας από τις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών πληροφορικής στην Ελλάδα, μέλος της Trasys International, της ομάδας του NRB Group που εστιάζει στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς.

Ο διορισμός αυτός συνοδεύεται από ορισμένες οργανωτικές αλλαγές που θα υποστηρίξουν την περαιτέρω επιτυχία, ανάπτυξη και διαρκή εξέλιξη των αναγκών και προσδοκιών του πελατολογίου της εταιρείας. Ο Νικόλας Στρουμπούλης, που αναλαμβάνει τα ηνία της Trasys Ελλάδος με τον ρόλο του Country Manager, είναι 49 ετών και είναι Έλληνας γεννημένος στο Βέλγιο, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό του NRB Group το 2019. Διαθέτει εμπειρία 25 ετών στον τομέα της Πληροφορικής.

Σε αυτό το εγχείρημα θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του Ευάγγελου Κωνσταντίνου, ο οποίος θα συντονίσει όλη τη διαδικασία. Ο Νικόλας Στρουμπούλης υπογραμμίζει πως η ομάδα του διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και ταλέντο. Η Trasys International πέτυχε κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 46 εκατομμυρίων ευρώ το 2018 και προσβλέπει σε διψήφιο ποσοστό ανάπτυξης τα ερχόμενα χρόνια.

Το κέντρο ανάπτυξης λογισμικού της Trasys Ελλάδος, εδρεύει στην Αθήνα και έχει παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης μεγαλύτερους από 15% τα τελευταία 3 χρόνια. Για το 2020, ο στόχος του κύκλου εργασιών της εταιρείας είναι κοντά στα 16 εκ. ευρώ.