Η devolo εστιάζει στην αναπτυσσόμενη αγορά για επαγγελματικές λύσεις powerline με μια χωριστή πλέον επιχειρησιακή μονάδα.

Πέρα από τις τρέχουσες τάσεις όπως τα retrofits ή το industry 4.0 που οδηγούν στην ανάπτυξη, πολλές επιχειρήσεις απαιτούν περιεκτική δικτύωση όλων των τομέων τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Η νέα μονάδα, που ονομάζεται devolo Business Solutions, τοποθετεί τα προϊόντα της ως την βέλτιστη προσθήκη ή επέκταση των υφιστάμενων δικτύων. Το dLAN Professional διαθέτει όλα τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά, από το VLAN μέχρι και τη διαχείριση δικτύων εξ αποστάσεως, που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικούς επαγγελματίες χρήστες.

Με τη νέα επιχειρησιακή μονάδα Business Solutions, η devolo AG στοχεύει τόσο στην αυξανόμενη ζήτηση για ευέλικτες λύσεις δικτύωσης, όσο και στην επαγγελματική χρήση των προϊόντων της. Η devolo Business Solutions αντιπροσωπεύει την ευφυή διασύνδεση της τεχνολογίας Powerline με το WiFi που παρέχουν τόσο ασύρματες όσο και ενσύρματες υπηρεσίες δικτύωσης σε όλη την επιχείρηση. Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και να παρέχουν μια προσαρμοσμένη λύση.