Η Mellon Serbia, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Mellon και θυγατρική της Mellon Technologies στη Σερβία, τους τελευταίους 12 μήνες ξεκίνησε σημαντικές συνεργασίες στο Μαυροβούνιο.

Η ανακοίνωση υπογραμμίζει τη στρατηγική του Ομίλου για περαιτέρω ανάπτυξη σε σημαντικούς κλάδους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη των πελατών της Mellon, ακόμα και σε χώρες που δεν έχει τοπική παρουσία. Από το 2013, η Μellon Serbia διερευνά την αγορά του Μαυροβουνίου για πιθανές νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλά και για να ενισχύσει υφιστάμενες συνεργασίες με διεθνείς πελάτες στην περιοχή.

Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία  κατάφερε να ξεκινήσει συνεργασίες με καταξιωμένους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων οι Crnogorska komercijalna banka (μέλος του ομίλου OTP), Hipotekarna Bank, καθώς και η νεοϊδρυθείσα Lovcen Bank. Ο Στέφανος Καραπέτσης, Γενικός Διευθυντής της Mellon Serbia και Executive Director του Ομίλου Εταιρειών Mellon σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στο Μαυροβούνιο. Με την κίνηση αυτή, διευρύνουμε το πεδίο εφαρμογής και την αποτελεσματικότητα του χαρτοφυλακίου μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα σταθερά επίπεδα ποιότητας και υλοποίησης».