Με νέα εταιρική ταυτότητα και ανανεωμένο website, η Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, του οποίου ηγείται ο Πάνος Γερμανός, ενδυναμώνει περαιτέρω την παρουσία της στην ελληνική και διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας, η Sunlight επανασχεδίασε το λογότυπό της, συνοδεύοντάς το με το επικοινωνιακό μήνυμα «Reliable Battery Solutions», το οποίο αποτυπώνει πλήρως το όραμά της να αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της μπαταρίας. Το νέο website της (www.systems-sunlight.com), το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο.

Το ανανεωμένο website εστιάζει στους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησής της, ενώ ο φιλικός σχεδιασμός του προσφέρει δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πλοήγησης με βάση το προϊόν, την τεχνολογία της μπαταρίας ή την εφαρμογή/κλάδο δραστηριότητας. Επιπλέον, μέσω του corporate blog που φιλοξενεί, παρέχει σημαντικό πληροφοριακό υλικό και αρθρογραφία γύρω από την παγκόσμια αγορά της μπαταρίας. Στη διαδικασία επανασχεδίασης της εταιρικής ιστοσελίδας της εταιρείας συμμετείχε η εταιρεία Crowdpolicy.