Οι τεχνολογίες γραφείου, οι υπηρεσίες, το λογισμικό και οι εφαρμογές της Xerox συνεχίσουν να τυγχάνουν ευρείας αναγνώρισης από τον κλάδο, με πιο πρόσφατη την αναγνώριση από την IDC αλλά και την Keypoint Intelligence - Buyers Lab.

Καταρχάς, η Xerox αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στο πλαίσιο του IDC MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services Hardcopy 2018–2019 Vendor Assessment. “Αυτή η έκθεση αντικατοπτρίζει τόσο τη μακροχρόνια ηγετική θέση που κατέχει η Xerox στην αγορά, όσο και το ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων λογισμικού και εφαρμογών που διαθέτει” δήλωσε ο Robert Palmer, Αντιπρόεδρος Έρευνας για το τμήμα Λύσεων Απεικόνισης, Εκτυπώσεων και Εγγράφων της IDC. «Η αφοσίωση της Xerox στην ασφάλεια και τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνέβαλαν στη διάκριση της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού».

Παράλληλα, η Xerox κέρδισε το περίβλεπτο βραβείο Document Imaging Software Line of the Year award από την Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Σύμφωνα με τους αναλυτές του ομίλου, η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP), που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία και τους συνεργάτες της, έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στην βράβευση. Σημαντική για τη βράβευση υπήρξε και μια σειρά από λύσεις απεικόνισης εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων του Xerox’s Smart Workplace Assistant, του DocuShare, της Workplace Suite, του Easy Translator App και των Xerox’s Workflow Automation Services.