Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ετήσια εκπαίδευση των συνεργατών της Xerox, που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum Palace Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Σε ένα διήμερο γεμάτο παρουσιάσεις, ομιλίες και εκπαιδεύσεις, οι αντιπρόσωποι της Xerox από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις της αγοράς και να εμβαθύνουν στα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Xerox για το γραφείο και την παραγωγική εκτύπωση. Φέτος, ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις έξυπνες εφαρμογές και σε λύσεις λογισμικού που αυτοματοποιούν την εργασία, αυξάνουν την παραγωγικότητα και εξοικονομούν κόστη.

Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες γνώρισαν καλύτερα τις δυνατότητες που προσφέρουν εφαρμογές όπως το Xerox Audio Documents, apps για την Εκπαίδευση και τον δικηγορικό κλάδο αλλά και εφαρμογές που συνδέουν τους χρήστες με δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Salesforce ή το Concour, απευθείας από τους εκτυπωτές τους. Όλες οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες σε κάθε εκτυπωτή ή πολυλειτουργικό μηχάνημα της Xerox με τεχνολογία ConnectKey, μέσω του Xerox App Gallery.

Όσον αφορά στις λύσεις λογισμικού, η εκπαίδευση επικεντρώθηκε στην πλατφόρμα διαχείρισης εγγράφων & περιεχομένου Docushare, στο εργαλείο προσωποποιημένης επικοινωνίας XMPie και στο λογισμικό FreeFlow, που διευκολύνει την παραγωγική εκτύπωση. Στο certification, το βήμα πήραν και διακεκριμένοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας case studies που είχαν σχέση με τη χρήση των λύσεων λογισμικού της Xerox αλλά και μεθόδους μεγιστοποίησης των πωλήσεων, μέσω των κοινωνικών δικτύων.