24 νέες cloud υπηρεσίες λανσάρει η Oracle, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν “one stop shop cloud services provider”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Inderjeet Singh, executive vice president της Oracle.

Χάρη στις νέες υπηρεσίες της, η Oracle προβάλλεται πλέον ως η μοναδική εταιρεία που παρέχει κάθε είδους υπηρεσία σε enterprise software, platform και infrastructure, παρέχοντας στους οργανισμούς όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να μεταφέρουν τις λειτουργίες τους στο cloud.
Μεταξύ άλλων, η Oracle παρουσίασε το Mobile Cloud Service για ανάπτυξη εφαρμογών που λειτουργούν εξολοκλήρου στο cloud, το Integration Cloud Service, το οποίο επιτρέπει στους οργανισμούς να συνδέσουν τις επιχειρησιακές εφαρμογές τους με τις cloud υπηρεσίες, ώστε να εργάζονται σε αυτές συνδυαστικά, καθώς και το Business Intelligence Cloud Service, για data visualization. Οι νέες cloud υπηρεσίες της Oracle αποτελούν κομμάτι της αναπτυξιακής στρατηγικής της, δεδομένου ότι, την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία ανακοίνωσε 29% αύξηση των εσόδων της για το Q4 του οικονομικού έτους 2015, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.