Η Veritas Technologies LLC συνεχίζοντας να επενδύει και να αναπτύσσεται στην ελληνική αγορά, προχώρησε στην περαιτέρω ενδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού της, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με ένα αξιόλογο στέλεχος που διακρίνεται για την εμπειρία και τη σημαντική παρουσία του στην αγορά τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Μακρυπούλιας από 1/7/2019 αναλαμβάνει την θέση του Channel Manager & Commercial Sales Manager.  Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρείες με δυναμική παρουσία στην αγορά τεχνολογίας όπως η Intracom Telecom, η Performance Technologies και άλλες.

Ο Νίκος Παλασκώνης Country Manager της Veritas Technologies LLC στην Ελλάδα και Κύπρο, καλωσόρισε τον Γ. Μακρυπούλια, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο νέος συνεργάτης θα συνεισφέρει σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παροχή λύσεων που βοηθούν τους οργανισμούς να διαχειριστούν και να αξιοποιήσουν τη δύναμη των πληροφοριών τους, σε πολύπλοκα και ετερογενή μηχανογραφικά περιβάλλοντα.