Η Intrasoft International είναι μέλος της κοινοπραξίας που πρόσφατα κέρδισε το συμβόλαιο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA).

Για τα επόμενα τέσσερα χρόνια η Intrasoft International θα παρέχει στον νέο της πελάτη online event management υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων. Γνωστή κυρίως για τις δραστηριότητές της στον τομέα της πληροφορικής και της ανάπτυξης λογισμικού, η Intrasoft International παράλληλα δραστηριοποιείται εδώ και 20 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας στα Ευρωπαϊκά όργανα, υπό την εμπορική επωνυμία Scope. Η Scope δραστηριοποιείται σε Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Αθήνα και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ψηφιακής επικοινωνίας και marketing.

Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International, δήλωσε: «Η εξαιρετική προσπάθεια της κοινοπραξίας μας οδήγησε σε μια αξιοσημείωτη και δίκαιη επιτυχία. Από την ίδρυσή της η Intrasoft International παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας στα θεσμικά Ευρωπαϊκά Όργανα και πλέον μέσω της ομάδας της Scope μπορούμε να συνδυάσουμε την εμπειρία μας στο χώρο της Πληροφορικής με digital υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Προσβλέπουμε για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ENISA».