Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, e-table.gr, ολοκλήρωσε τον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές.

Με τη λήψη του νέου γύρου χρηματοδότησης τα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκταση σε τουριστικούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας, η ανάπτυξη συστήματος Table και Guest Management για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια, η δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών  και η ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη και η δυνατότητα βαθμολόγησής του.

Από την πρώτη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ, στην οποία επίσης συμμετείχε ο επιχειρηματίας και επενδυτής, Απόστολος Αποστολάκης, μέχρι σήμερα, το e-table.gr έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία. Από τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, η πλατφόρμα αριθμεί ήδη πάνω από 1200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις ενώ έχει δεχτεί περισσότερες από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr ή μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά.