Ο Πρόεδρος της Sony Europe, Shigeru Kumekawa, από την 1η Απριλίου 2019, πρόκειται να επιστρέψει στο Τόκιο μετά τον διορισμό του ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Sony Marketing Inc.

Ο Hideyuki Furumi, που κατέχει τη θέση του εκτελεστικού Αντιπροέδρου και Επικεφαλής Πωλήσεων της Sony Mobile Communications Inc., θα διαδεχθεί τον S. Kumekawa, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου της Sony Europe. Ο S. Kumekawa οδήγησε τη Sony Europe σε σταθερή ανάπτυξη από το 2016, έχοντας στην διαχειριστική του ευθύνη τον τομέα των ηλεκτρονικών για σαράντα χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη και ενισχύοντας διαρκώς τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου τομέα. Με βάση του τη Μόσχα, ήταν επικεφαλής για τις αγορές της Ρωσίας και CIS, ενώ προηγουμένως κατείχε θέσεις στις αγορές της Μαλαισίας, της Ολλανδίας και του Κόλπου. Επιπλέον κατείχε, για οκτώ χρόνια συνολικά, τη θέση του Μarketing Manager CAV στη Sony Marketing Japan.

Ο H. Furumi διατελούσε Επικεφαλής Πωλήσεων και Marketing παγκοσμίως στον τομέα των κινητών τηλεφώνων από το 2016 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οικοδόμησε ζωτικής σημασίας σχέσεις με τους βασικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες του κλάδου παγκοσμίως, για τρέχουσες και μελλοντικές ευκαιρίες. Πριν από αυτό, οι θέσεις στις οποίες είχε εργαστεί περιλαμβάνουν: επικεφαλής της παγκόσμιας UX/Product στρατηγικής σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, τη θέση Marketing για τον τομέα των υπολογιστών VAIO στις ΗΠΑ και τον τομέα των τηλεοράσεων στην Ευρώπη, καθώς και του CAV στην Ταϊλάνδη και τη Σιγκαπούρη.