Σε ρυθμούς ανάπτυξης θα κινηθεί και φέτος η Netcompany Intrasoft όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλέξανδρος Μάνος, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους. Να σημειωθεί ότι πέρσι η εταιρεία κατέγραψε πωλήσεις της τάξεως των 283 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με το 2022.

«Ζούμε μία πολύ ισχυρή ανάπτυξη και λίγους μήνες πριν την συμπλήρωση 3 ετών από την εξαγορά μας από τους Δανούς, πετύχαμε το στόχο να μεγαλώσουμε τις δουλειές μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μάνος.

Σε επίπεδο ομίλου, όπως είπε ο κ. Μάνος, ο στόχος είναι έως το 2026 ο κύκλος εργασιών να φτάσει στα 1,25 δισ. ευρώ, από τα 850 εκατ. ευρώ που διαμορφώθηκε το 2023 με τον ίδιο να συμπληρώνει πως «είμαστε στο δρόμο για να το πετύχουμε». Αυτή τη στιγμή η Netcompany Intrasoft διατηρεί ένα ανεκτέλεστο υπογεγραμμένων συμβάσεων ύψους άνω των 950 εκατ. ευρώ. Το ύψος του ανεκτέλεστου όσον αφορά στα έργα του ελληνικού δημοσίου φτάνει στα 150-170 εκατ. ευρώ.

Η στρατηγική της εταιρείας, όπως την περιέγραψε ο κ. Μάνος επικεντρώνεται σε πέντε άξονες:

  • Στην ενίσχυση της παρουσίας της σε Ελλάδα και Δανία που αποτελούν τις πιο ισχυρές αγορές της εταιρείας, καθώς και την ανάπτυξή της σε χώρες που διατηρεί θυγατρικές (Αγγλία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο και Ολλανδία).
  • Στην είσοδό της σε αγορές της Ευρώπης όπου δεν έχει παρουσία (όπως η Γερμανία) με νέα προϊόντα και πλατφόρμες.
  • Στην ανάπτυξη προϊόντων στους τομείς του digital government, στις τράπεζες και στα αεροδρόμια (ήδη η λύση Pulse έχει εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο της Δανίας).
  • Στη συνέχιση των δραστηριοτήτων στους ευρωπαϊκούς οργανισμούς, όπου η εταιρεία είναι leader.
  • Στην αναζήτηση συνεργειών.