Η Neteco IT Systems, με έδρα την Κω, θα αναλάβει, για λογαριασμό της γερμανικής εταιρείας LANCOM Systems, την εγκατάσταση e-papers στα εργοστάσια της Coca Cola στο Χονγκ Κονγκ.

Το σύστημα θα τοποθετηθεί, αρχικά, σε ένα μικρό κομμάτι των εργοστασίων και θα ενημερώνει τους εργαζόμενους για θέματα ασφάλειας, με την προοπτική να λειτουργήσει, μελλοντικά, σε ευρεία κλίμακα. H Neteco IT Systems είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της LANCOM Systems για την Ελλάδα και την Κύπρο και αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω το κομμάτι ανάπτυξης ενός συστήματος για το security awareness στην Coca Cola Χονγκ Κονγκ.

Στόχος τα 10.000 e-papers
«Το λογισμικό το παρέχει η LANCOM Systems ενώ εμείς θα αναλάβουμε το κομμάτι του στησίματος, παρέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία. Ο εξοπλισμός θα σταλεί από την Ελλάδα και θα παραμετροποιηθεί απομακρυσμένα με την επίβλεψη μηχανικών μας και μηχανικών της Coca Cola στο Χονγκ Κονγκ. Στόχος είναι να γίνει το roll-out σε όλα τα εργοστάσια της εταιρείας και να τοποθετηθούν συνολικά 10.000 e papers», λέει στο NetFAX ο Μάρκους Κήχλερ, διευθύνων σύμβουλος της Neteco IT Systems.

Τα e-papers της LANCOM Systems, που παρέχει λύσεις δικτύωσης και ασφάλειας για επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς, θα μπουν στους ανελκυστήρες των εργοστασίων και θα δίνουν σε ψηφιακή μορφή πληροφορίες για το τι θα πρέπει να προσέχουν οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Όπως σημειώνει ο Μάρκους Κήχλερ, «η LANCOM Systems έχει αναπτύξει τα e-papers τα τελευταία οχτώ και ένας από τους μεγαλύτερους πελάτες της είναι η Media Markt, η οποία έχει βάλει αυτά τα συστήματα στα καταστήματά της».

Συνεργασίες σε Σρι Λάνκα και Καναδά
Η Neteco ΙΤ Systems, εταιρεία με υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications IP τηλεφωνία δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 2011. Στο πελατολόγιό της έχει επιχειρήσεις και αλυσίδες ξενοδοχείων σε χώρες του εξωτερικού όπως η Σρι Λάνκα και ο Καναδάς.