Ανοδική ήταν η πορεία που κατέγραψε και την περσινή χρονιά η εταιρεία Novastar, η οποία δραστηριοποιείται στο κομμάτι της εμπορίας και διανομής προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και τεχνολογίας.

Όπως αναφέρει στο NetFAX η Ευγενία Γκαγκαδέλλη – Φραντζέσκου, International Purchase & Sales Manager της Novastar «το 2019 ο τζίρος της εταιρείας ήταν μεγαλύτερος από το 2018 και διαμορφώθηκε στα 31 εκατ. ευρώ». Η Novastar ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα και βρέθηκε στη λίστα των Financial Times με τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2020, με βάση τον ετήσιο ρυθμό αύξησης των εσόδων τους κατά την τετραετία 2015-2018.

Συγκεκριμένα, κατέλαβε την 475η θέση στη γενική κατάταξη και την 89η στη λίστα με τις εταιρείες τεχνολογίας. «Κυοφορείται» μεγάλη συνεργασία μέσα στο 2020 «Στόχος μας το 2020 είναι να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέσα στη χρονιά θα ανακοινώσουμε μία ακόμα συνεργασία με μία μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών και θα προχωρήσουμε σε προωθητικές ενέργειες προκειμένου να γίνουν γνωστά τα προϊόντα στους καταναλωτές», δηλώνει η Ευγενία Γκαγκαδέλλη – Φραντζέσκου.

Η Novastar είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος, στην Ελλάδα, των κινητών τηλεφώνων Blackview, Cubot, Energizer και των Elari gadgets, ενώ διαθέτει προϊόντα των εταιρειών Apple, Samsung, LG, Huawei, Xiaomi, Nokia, CAT, Microsoft, Google, Lenovo, Alcatel, Motorola, Sony, GoPro, Canon, Panasonic, Philips, Toshiba, Seagate, Maxtor και ΗTC.

Προμηθεύει μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας καθώς και ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) σε όλη την Ελλάδα. Αριθμεί περισσότερους από 1.300 πελάτες και εκτός από τη χώρα μας έχει αναπτύξει συνεργασίες σε ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πολωνία.