Σε στρατηγική συνεργασία με την HelpSystems, προμηθευτή τεχνολογίας πληροφοριών και λογισμικού με έδρα τις ΗΠΑ, προχώρησε η NSS, διεθνής διανομέας λύσεων πληροφορικής αιχμής. Η NSS αναλαμβάνει, άμεσα, τη διανομή των λύσεων της HelpSystems στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας, της Βουλγαρίας καθώς και της Αδριατικής. Προσφέροντας ένα σύνολο λύσεων που βασίζονται στο cloud, η NSS επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις μηχανογράφησης και τις ανάγκες ασφάλειας των επιχειρήσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

«Μαζί με την NSS, θα εργαστούμε στους τομείς των υποδομών και προστασίας δεδομένων, διαχείρισης συστημάτων και δικτύων, επιχειρηματικής ευφυΐας, ασφάλειας και συμμόρφωσης, με δέσμευση να επικεντρωθούμε στην προσφορά λύσεων για τη βελτίωση των καθημερινών λειτουργιών, την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση του κόστους, μέσω αξιόπιστου λογισμικού και eπαγγελματικές υπηρεσίες αλλά και την εξαιρετική υποστήριξη, που παρέχεται από την ομάδα της NSS», δήλωσε ο Paolo Cappello, διευθύνων σύμβουλος διεθνούς ανάπτυξης της HelpSystems και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές LATAM, EMEA και APAC.

«Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε τους MSPs να παρέχουν λύσεις που προστατεύουν τους πελάτες τους και τα κρίσιμα για την επιχείρηση δεδομένα με αυτοματοποιημένες λύσεις κυβερνοασφάλειας που τους βοηθούν να παραμείνουν μπροστά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απειλές», ανέφερε, από την πλευρά του, ο Γιώργος Καπανίρης, εκτελεστικός διευθυντής της  NSS.