Μία από τις πλέον καινοτόμες νέες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού, η Nubis ετοιμάζεται τώρα να ανοίξει τα φτερά της και για τις διεθνείς αγορές.

«Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τα δεδομένα στην παγκόσμια αγορά του επιχειρηματικού λογισμικού» δήλωσε ο Χρήστος Τσάγκος, πρόεδρος της Nubis, κατά την πρώτη παρουσίαση της εταιρείας σε εκπροσώπους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης. Από την πλευρά του, ο Θεόδωρος Φέσσας, πρόεδρος της QuestHoldings, δήλωσε: «Η Nubis είναι μία πολύ καινοτόμα προσπάθεια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών. Η συμμετοχή του ομίλου Quest στη Nubis εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για επενδύσεις σε τομείς με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης όπως είναι το cloud». Η ομάδα της Nubis έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα που περιλαμβάνει βασικές εφαρμογές για επιχειρήσεις.

Όμως, η σημαντικότερη καινοτομία είναι η δυνατότητα στους συνεργάτες να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους εξειδικευμένες λύσεις που μπορούν να απευθύνονται σε κάθετες αγορές. Η Nubis έχει κάνει ιδιαίτερα δυναμική είσοδο στην ελληνική αγορά και παρά το γεγονός ότι η εμπορική παρουσία της ξεκίνησε πριν από περίπου 6 μήνες έχει φθάσει πλέον να έχει ένα πελατολόγιο από 20 επιχειρήσεις, ορισμένες από τις οποίες έχουν παρουσία και εκτός Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή, η Nubis έχει πελάτες που δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία. Το δίκτυο συνεργατών της Nubis, μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, έχει φθάσει τις 10 εταιρείες, επεκτείνεται, όμως, διαρκώς σε Ελλάδα και εξωτερικό.