Με νέα ισχυρά ονόματα διευρύνει συνεχώς την πελατειακή της βάση η Nubis, η οποία διακρίθηκε στα Ετήσια Βραβεία Business IT Excellence (BITE) Awards 2014, με το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Δραστηριότητα στο Εξωτερικό».

Το βραβείο παρέλαβε ο Δημήτρης Κοντίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nubis, ο οποίος δήλωσε σχετικά:« Η σημερινή βράβευση αποτελεί για μας τιμή, καθώς σε ένα χρόνο μόλις λειτουργίας βρισκόμαστε ομότιμοι με μεγάλους ομίλους πληροφορικής, ενώ παράλληλα δικαιώνει την επιλογή μας για εντονότερη δραστηριοποίηση στο εξωτερικό». Παράλληλα, η Nubis, θυγατρική του Ομίλου Quest, ανέλαβε  τρία νέα έργα για λογαριασμό των  εταιρειών Palco, Epsilon Hellas και ΒΙΟΣΥ, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία και διευρύνοντας παράλληλα το χαρτοφυλάκιο  πελατών της.

Στην Palco, αντικαταστάθηκε το ERP Microsoft Navision με τη λύση Nubis Cloud ERP που βασίζεται στην πλατφόρμα Nubis Cloud Engine, ενισχύοντας τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και παρέχοντας ευελιξία. Στην ΒΙΟΣΥ, η Nubis έδωσε μία συνολική λύση, ERP, CRM, Β2Β πλατφόρμα και Website σε μία δυναμική και πρωτοποριακή πλατφόρμα σε cloud περιβάλλον, για τον σχεδιασμό και την  εγκατάσταση του νέου πληροφορικού συστήματος.  Τέλος, η Epsilon Hellas επέλεξε το NubisCloudERP, καθώς παρέχει στην εταιρεία μια ολοκληρωμένη και ενοποιημένη επιχειρηματική λύση που την δίνει την ευελιξία να βλέπει και να επεξεργάζεται τις εταιρικές πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο σε κάθε δεδομένη στιγμή.