Η Check Point προχωρά σε συνεργασία με την Nvidia για την ενίσχυση της ασφάλειας των υποδομών AI cloud. Η ενσωμάτωση των Nvidia DPUs στη νέα λύση Check Point AI Cloud Protect θα βοηθήσει στην πρόληψη απειλών τόσο σε επίπεδο δικτύου όσο και σε επίπεδο host. «Η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει σημαντικά οφέλη στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την οικονομία και αλλού.

Ταυτόχρονα, ο ρυθμός και η πολυπλοκότητα των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο αυξάνεται, με τους φορείς απειλών να αναζητούν όλο και περισσότερο τρόπους για να διαταράξουν τους φόρτους εργασίας AI στο cloud», δήλωσε η Gera Dorfman, Vice President of Network Security της Check Point Software Technologies.

«Συνεργαζόμαστε με την Nvidia για να προσφέρουμε μια νέα ασφαλή λύση AI cloud με το Check Point AI Cloud Protect που προστατεύει ακόμα και τα πιο ευαίσθητα και ιδιωτικά AI workloads από κυβερνοαπειλές».

«Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη, η διασφάλιση των AI clouds καθίσταται υψίστης σημασίας», ανέφερε από την πλευρά του ο Yael Shenhav, Vice President of Networking Products της Nvidia.