Την αποχώρησή του από τη θέση του Chief Officer for Corporate Strategy, Business Development and Operations Quality Audit της Orascom Telecom Αλγερίας ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Λιάνος.

Ο Ε. Λιάνος, μέλος του Executive Committee από το 2004, ήταν ένα από τα στελέχη που με τη δυναμική και την εμπειρία του συνέβαλε στην ανάπτυξη και εδραίωση της Orascom Telecom Algeria ως έναν από τους πιο μεγάλους και υψηλά κερδοφόρους παρόχους υπηρεσιών τηλεφωνίας στη Βόρειο Αφρική – Μέση Ανατολή. Ο E. Λιάνος έχει σπουδάσει Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Friedrich-Alexander-Universitaet Erlangen-Nuremberg στη Γερμανία.

Εργάστηκε στη Γερμανία για 10 χρόνια σε τεχνολογικές και εμπορικές διευθυντικές θέσεις για τις εταιρείες Siemens, General Electric/Compunet και Memorex Telex Comms. Συνέχισε την καριέρα του για 7 χρόνια στη θυγατρική του ΟΤΕ, Hellascom, ως Υπεύθυνος Εμπορικής Ανάπτυξης και Ελέγχου των εταιρειών τηλεφωνίας στο εξωτερικό, σε πολλές από τις οποίες διετέλεσε και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων τους. Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.