Ο Παναγιώτης Γαβαλάς ασκεί από τα τέλη Ιουλίου καθήκοντα Director of Operations στην IQ Solutions, αναλαμβάνοντας, σε πρώτη φάση, την εμπορική επανατοποθέτηση της εταιρείας στην αγορά του Systems & Cloud integration, δίνοντας έμφαση στη δυναμική που έχει η επιχείρηση στην ένταση γνώσης.

Επιπλέον, θα έχει υπό την εποπτεία του το Sales και Marketing Planning, τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής συνεργασίας με τους Vendors και την εξέλιξη των μηχανικών και στελεχών της εταιρείας, παράλληλα, με την εξασφάλιση της ικανοποίησης των KPIs των συνεργατών και πελατών της. Επίσης, θα υποστηρίξει την προβλεπόμενη ενίσχυση της δραστηριοποίησης της εταιρείας στη Ναυτιλιακή Αγορά και τις Τηλεπικοινωνίες. Ο Παναγιώτης Γαβαλάς προέρχεται από την Cosmos Business Systems, όπου ασκούσε (2014- 2017) τα καθήκοντα του Business Unit Manager για το τμήμα System Software and Middleware, αναλαμβάνοντας το σχεδιασμό και την ανάπτυξή του.

Η είσοδος του στην Πληροφορική έγινε το 2007, με τη δραστηριοποίησή του στην Altec (2007-2014), όπου είχε αναλάβει την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας και τη διαχείριση των συνεργασιών της, με έμφαση στη σχέση της εταιρείας με τη Microsoft, ενώ είχε αναλάβει και τη θέση του Wireless Communications Director στην Tetra Communications Ltd (2003-2007), αποκτώντας σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων. Τέλος, παραδίδει διαλέξεις σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε Information Technology και Business Planning, εδώ και 14 χρόνια στο παράρτημα του The University Of Paris 13 (Id’EF) στην Αθήνα.