Ο Aleksandar Preradovic αποτελεί επίσημα από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 τον νέο επικεφαλής της Dell Technologies σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Ο A. Preradovic θα επωμιστεί όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τον νέο ρόλο, όπως είναι η ανάπτυξη της εταιρείας και στις τρεις χώρες,  η ενίσχυση των πωλήσεων, η στελέχωση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας κ.λπ. Ο Α. Preradovic ασκούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Senior Manager στην Citrix για την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης, της Ελλάδας και της Κύπρου (από το 2017), ενώ είχε περάσει και από τη θέση του Country Manager (2015-2016) στην ίδια εταιρεία.

Σημειώνεται, επίσης, ότι έχει ασκήσει και το ρόλο του Country Manager της Fortinet για την Ελλάδα (2017). Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Citrix, ο A. Preradovic είχε επωμιστεί την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας στις περιοχές της αρμοδιότητάς του, όπως και την αύξηση του μεριδίου της στην αγορά. Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του ως νέου Country Manager της Dell Technologies σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αναμένεται να γίνει στο πλαίσιο του Dell Technology Forum Athens, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 22 Οκτωβρίου 2019.