Ο Χαράλαμπος Δημητρακόπουλος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Softweb, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην εταιρεία αναλαμβάνοντας το ρόλο του Managing Director.

Σχολιάζοντας την ανάληψη καθηκόντων του ο Χ. Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Softweb σε μια εποχή όπου η τεχνολογία, η καινοτομία και η ανάπτυξη βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού. Είχα τη χαρά να αποτελώ μέρος της ομάδας της από το ταπεινό ξεκίνημα της και είδα την εταιρεία να μεταμορφώνεται σε πρωτοπόρο ισχυρή δύναμη στο eBusiness Software, με πελάτες και συνεργάτες σε οκτώ χώρες.

Στη Softweb μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο ιδιαίτερο πάθος και ένα κοινό όραμα, γεγονός που με κάνει να νιώθω σίγουρος για την συνέχεια του έργου μας και την υλοποίηση όλων των στρατηγικών στόχων που έχουμε θέσει». O Χ. Δημητρακόπουλος κατέχει πτυχίο Computer Science with Distributed systems από το Πανεπιστήμιο City, University of London και Μεταπτυχιακό (MSc) Logistics Trade and Finance από το Cass Business School.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε επιχειρήσεις με ιδιότητες όπως Project Manager και Sales Executive, ενώ παράλληλα συμμετείχε επιχειρηματικά και με την ιδιότητα του μετόχου και του συμβούλου σε καινοτόμες εταιρείες. Έχει οργανώσει τις συμμετοχές εταιρειών σε παγκόσμια τεχνολογικά συνέδρια όπως MWC, Web Summit, China Hi-Tech Fair, CES και Webit. Το Νοέμβριο του 2015 εμπνεύστηκε το InnovaGreece, το οποίο αποτελεί ένα πανελλαδικό φορέα με διεθνείς προεκτάσεις