Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας - DigitalEurope για τη διετία 2019-2021, εκλέχθηκε ο Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου 2019 στις Βρυξέλλες.

Ο DigitalEurope αποτελεί τον κορυφαίο Σύνδεσμο, ο οποίος διαμορφώνει το πανευρωπαϊκό όραμα για την ψηφιακή Ευρώπη προωθώντας τον ψηφιακό μετασχηματιστικό. Ο DigitalEurope αντιπροσωπεύει πάνω από 35.000 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται και επενδύουν στην Ευρώπη. Περιλαμβάνει 67 εταιρείες που είναι παγκόσμιοι ηγέτες στον τομέα δραστηριότητας τους, καθώς και 40 εθνικές εμπορικές ενώσεις απ’ όλη την Ευρώπη.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Deputy Chairman του WITSA, Γιάννης Σύρρος, τόνισε, μεταξύ άλλων: «…Η εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του DigitalEurope είναι τόσο τιμητική όσο και ιδιαίτερα σημαντική, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θέση που κατέχει και το ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει στο μέλλον ο ελληνικός κλάδος ψηφιακής τεχνολογίας στο νέο ευρωπαϊκό παραγωγικό μοντέλο…»