Στη θέση του Cluster Head of IT της Adecco σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία έχει προαχθεί ο Γιώργος, από τον Ιανουάριο του 2019.

Στο νέο του ρόλο είναι υπεύθυνος για τη χάραξη της IT στρατηγικής με στόχο την αξιοποίηση της ψηφιακής καινοτομίας, την εφαρμογή των Global IT projects στις χώρες ευθύνης του, την επίβλεψη του Service Delivery, αλλά και για τη θέσπιση και εφαρμογή πολιτικών data privacy και data security. Ο Γιώργος Σούλης διαθέτει εικοσαετή εμπειρία στον χώρο της Πληροφορικής και της καινοτομίας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο B2B IT Service Delivery Field το 2000, ενώ το 2003 εντάχθηκε στο δυναμικό της Adecco Ελλάδας ως IT Manager, επιτυγχάνοντας τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό της εταιρείας. To 2012 διευρύνθηκε ο ρόλος του αναλαμβάνοντας την ευθύνη και για τα ΗΑΕ και το Κατάρ. Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία πολυάριθμα projects στις χώρες αυτές, του ανατέθηκε από τον Ιανουάριο του 2019 ο ρόλος του Cluster Head of IT Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Ουγγαρίας.