Καθήκοντα Principal Consultant ανέλαβε ο Ηρακλής Δούμας στην Convert Group ενδυναμώνοντας το eConsulting BU της εταιρείας με τη μακρόχρονη εμπειρία του.

Η εταιρεία έχει εμπιστευτεί στον Ηρακλή σημαντικά έργα για εταιρείες όπως οι Philip Morris International, Adidas και Aegean Airlines. Η μακρά πορεία του Ηρακλή σε Digital, Marketing και Business Development θα βοηθήσει στην επέκταση των συμβουλευτικών υπηρεσιών της Convert Group σε νέους κλάδους σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Ο Ηρακλής, ο οποίος κατέχει πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Lancaster διαθέτει 15ετή εμπειρία στον κλάδο του Digital σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες. Έχει διατελέσει Digital Director στον ΟΠΑΠ, στη Wind και στη Vodafone, για περισσότερο από δώδεκα χρόνια όπου ασχολήθηκε με ανάπτυξη στρατηγικών για websites και εφαρμογές που διακρίθηκαν λαμβάνοντας πολλά βραβεία για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους.

Ακόμη, έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό σε εταιρείες-κολοσσούς όπως η Orange και η British Telecom και έχει ολοκληρώσει digital έργα σε περισσότερες από δέκα χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Αίγυπτος, Δημοκρατία του Καμερούν, Μποτσουάνα, Νότια Αφρική και Μαδαγασκάρη.