Ο Jonathan Reichental, IT Innovations Director της PricewaterhouseCoopers US, θα είναι ένας εκ των κεντρικών ομιλητών του φετινού συνεδρίου της PricewaterhouseCoopers με τίτλο "Discover a Leader: Discover You" που θα λάβει χώρα στο Badminton Theatre στις 29 Απριλίου 2009.

Ο Jonathan Reichental με την ομιλία του “Succeeding by Connecting Across Boundaries and Generations”, θα αναφερθεί στις ευκαιρίες, αλλά και τα ζητήματα που ανακύπτουν από την αυξανόμενη χρήση των νέων τεχνολογιών, και στη συνύπαρξη των 4 γενεών στην αγορά εργασίας σήμερα (Baby Boomers, Generation X, Generation Y, Millenials).

O Dr. Reichental έχει 18 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ΙΤ και έχει συμβουλέψει πολλές εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα Fortune 500,για  θέματα τεχνολογίας. Συνεργάζεται με την PricewaterhouseCoopers τα τελευταία 12 χρόνια και φέρει την “ευθύνη” της κατανόησης και της μετέπειτα επικοινωνίας σε ένα ευρύτερο κοινό, του αντίκτυπου που έχουν οι καινοτόμες ή αναδυόμενες τεχνολογίες.

Ο ίδιος έχει βρεθεί αρκετές φορές μπροστά σε κοινό σε ιδρύματα όπως το Harvard Business School, το ΜΙΤ. Έχει δώσει επίσης πολυάριθμες συνεντεύξεις και το όνομά του αναφέρεται συχνά από περιοδικά όπως το CIO Magazine, Computerworld και InformationWeek.