Με άξονα το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για ανάπτυξη μέσω διαρκούς βελτίωσης και εξωστρέφειας, η Samsung Electronics Hellas εφάρμοσε σε όλο το μήκος των καταστημάτων λιανικής των brands BSB και Lynne τις εταιρικές λύσεις της πλατφόρμας Samsung Knox.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας, τα δίκτυα λιανικής των δύο brands εξοπλίστηκαν με τα tablets Samsung Galaxy Tab A 10.1”, αποκτώντας, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, ανώτερη ασφάλεια σε επίπεδο προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, με την αναβάθμιση των φυσικών καταστημάτων, η Samsung εξασφάλισε ευκολότερη διαχείριση εσωτερικών διαδικασιών, εξοικονόμηση χρόνου και αυξημένη αποδοτικότητα των λειτουργικών συστημάτων σε συσκευές Samsung.

Με το Knox Manage, την πλατφόρμα Enterprise Mobility Management (EMM) που βασίζεται στο cloud, η Samsung επέτρεψε τόσο την απομακρυσμένη διαχείριση των mobile συσκευών της εταιρείας, όσο και την εφαρμογή των πολιτικών ασφαλείας της, εξοικονομώντας χρόνο στο τμήμα IT του Oμίλου. Ακόμη, με το Knox Mobile Enrollment, η Samsung διευκόλυνε την εγγραφή των νέων κινητών συσκευών, αυτοματοποιώντας την προσθήκη τους στο Knox Manage.