Ο Όμιλος FDL για τις ανάγκες νέου έργου, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Regate και συγκεκριμένα για την mobile λύση SFA.

Το SFA είναι ένα σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων για εμπορική χρήση. Προσφέρει πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας και mobile marketing, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Με από κοινού άμεση και αποτελεσματική συνεργασία, οι δύο εταιρείες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το έργο αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας από την πρώτη μέρα να είναι διαθέσιμο στις ομάδες πωλήσεων και merchandising με πλήρη λειτουργικότητα. Ο Όμιλος FDL παρέχει υπηρεσίες που καλύπτουν το σύνολο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, προσφέροντας λύσεις logistics, διεθνών μεταφορών και εξειδικευμένων υπηρεσιών IT/IS. Ο όμιλος εμπλέκεται πλέον δυναμικά και με Sales Logistics, μετά την επιτυχημένη πορεία του σε κομμάτια Ε-commerce.