Τη λύση SuperVector της Huawei για την αναβάθμιση του δικτύου Fixed Broadband επέλεξε ο ΟΤΕ, μια λύση που επιτρέπει την κατασκευή ευρυζωνικών δικτύων υπερ-υψηλών ταχυτήτων, έως 200Mbps.

Η λύση SuperVector της Huawei εκσυγχρονίζει υποδομές δικτύου Fiber to the Cabinet (FTTC) και βελτιώνει το χρόνο διάθεσης της υπηρεσίας (Time to Market), μειώνοντας το υψηλό κόστος εγκατάστασης και το χρόνο υλοποίησης της επένδυσης. Η εγκατάσταση και οι διεπαφές της λύσης SuperVector είναι συμβατές με τις γραμμές DSL στο δίκτυο, επιτρέποντας τη γρήγορη αναβάθμιση και ανακατασκευή του, ενώ είναι, επίσης, συμβατές με τερματικά DSL στο δίκτυο επιτρέποντας την ομαλή αναβάθμιση χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία του χρήστη.

Ο Γιώργος Τσώνης, Executive Director Network Planning & Devops Ομίλου OTE, δήλωσε: «Ο Όμιλος ΟΤΕ επενδύει εντατικά σε δίκτυα νέας γενιάς και σύγχρονες υποδομές, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας. Σε συνεργασία και με τη Huawei, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε σήμερα σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις αναβαθμισμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες, με ταχύτητες έως 200Mbps. Επενδύουμε σταθερά σε καινοτόμες τεχνολογίες, για να απολαμβάνουν οι πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία Internet».

Ο Chen Le, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Τεχνολογίες ΑΕ, δήλωσε: «Ο Όμιλος ΟΤΕ επέλεξε την υπερσύγχρονη λύση της Huawei για την αναβάθμιση του υπάρχοντος δικτύου του βελτιώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητές του και την εμπειρία των χρηστών. Αυτό αποδεικνύει ότι η αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών δικτύου με τη λύση SuperVector είναι οικονομική και αποτελεσματική λύση».