Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Forthnet αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος. Το στέλεχος διαθέτει γνώση και εμπειρία στους κλάδους της τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών και προέρχεται από τη Wind. Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος τίθεται επικεφαλής στην υπό πλήρη αναδιοργάνωση εταιρεία τηλεπικοινωνιών, μετά την εξαγορά της από την United Group, προκειμένου να την οδηγήσει στα επόμενά της βήματα. Μέχρι πρότινος, ο κ. Γεωργιόπουλος υπήρξε επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικών Πελατών της Wind, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί ως επικεφαλής εμπορικών και ψηφιακών λειτουργιών στη Vodafone Ελλάδος.

Το βιογραφικό του Π. Γεωργιόπουλου

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Vodafone έχει εργαστεί ως επικεφαλής στρατηγικής σε έργα ανασχηματισμού όπως εξαγορές, κοινοπραξίες, συμφωνίες χονδρικής, μείωση κόστους και βελτίωση αποδοτικότητας της λιανικής αλυσίδας. Έχει επίσης εργαστεί στη McKinsey, στην Teleperformance και στην Dell όπου απέκτησε εμπειρία σε θέματα προϊοντικής τιμολόγησης, ανάπτυξη δικτύων πωλήσεων, διοίκηση λειτουργιών, διαχείριση εμπειρίας πελατών, διοίκηση τηλεφωνικών κέντρων εξυπηρέτησης, και προγραμματισμό παραγωγής.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος απέκτησε το διδακτορικό του στη Μηχανική από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν όπου και εργάστηκε σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα για την General Motors και τις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ. Να σημειωθεί πως έπειτα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας της δημόσιας πρότασης, η United Group κατέχει πλέον το 96,83% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet. Η United Group, τέλος, σκοπεύει να ξεκινήσει τη διαδικασία squeeze[1]out, ώστε να αποκτήσει τις υπόλοιπες μετοχές της Forthnet, διαδικασία που αναμένεται να κλείσει τον προσεχή Μάιο.