Το διεθνές brand πληρωμών ApcoPay, μέλος της Apco Systems, ανακοινώνει τον Πάρη Κορωναίο, ως νέο Country Manager στην Ελλάδα.

Ο Πάρης Κορωναίος, έχοντας ως έδρα την Αθήνα, θα παρουσιάσει στην ελληνική αγορά τη μοναδική πρόταση της πλατφόρμας της ApcoPay, που επιτρέπει ταχύτατο unified integration. Η πλατφόρμα της ApcoPay θα παρουσιαστεί στην έκθεση E-Commerce & Digital Marketing Expo στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 και 24 Νοεμβρίου, στο Stand 12. Η ApcoPay είναι ένας εκ των χορηγών του συνεδρίου.

Η Apco Systems είναι μέλος του Harvest, του ομίλου τεχνολογικών επιχειρήσεων της Hili Ventures με έδρα τη Μάλτα. Η Hili Ventures έχει ήδη ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας Premier Capital, του αναπτυξιακού δικαιούχου των McDonald’s στην Ελλάδα.

Ο Πάρης Κορωναίος, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), φέρνει στην εταιρεία την πλούσια εμπειρία του στην ελληνική αγορά, αφού έχει εργαστεί στον κλάδο του eBusiness για περισσότερα από 15 χρόνια.