Ο Τάσος Βιδαλάκης, ένα σημαντικό στέλεχος στο χώρο της Πληροφορικής, ανήκει πλέον στην ομάδα της DIS – Dynamic Integrated Solutions Α.Ε.

Διαθέτοντας εμπειρία 20 ετών στο marketing, στις πωλήσεις και στις εγκαταστάσεις ERP και CRM εφαρμογών σε εταιρείες Πληροφορικής όπως η Microsoft και η incadea, αναλαμβάνει τη θέση του Business Development Manager for Customer Engagement. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Cranfield και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η μεταγραφή του Τάσου Βιδαλάκη στην DIS έρχεται μετά από μία σειρά νέων προσλήψεων και ενισχύει ακόμη περισσότερο την παρουσία της εταιρείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τον Τάσο Βιδαλάκη στην οικογένεια της DIS και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη και μακροχρόνια σταδιοδρομία μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, συμβάλλοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων».