Η Office Line βραβεύτηκε για τέταρτη διαδοχική χρονιά «Microsoft Country Partner of the Year 2022» για την Ελλάδα. Πρόκειται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για μια μοναδική διάκριση με ξεχωριστή σημασία, καθώς αποτελεί τη μόνη εταιρία στη χώρα μας και μία από τις ελάχιστες παγκοσμίως που επιτυγχάνει μια τόσο σημαντική αναγνώριση, για τέσσερα συνεχόμενα έτη.

Η βράβευση αυτή είναι το επιστέγασμα των άρτιων υπηρεσιών που παρέχει η Office Line και της υλοποίησης των μεγαλύτερων έργων migration και modernization, στο Microsoft Azure, σε μεγάλους οργανισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εξειδίκευση και η διαρκής εξέλιξη των ανθρώπων της εταιρίας αποτέλεσαν τους σημαντικότερους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία, βοηθώντας στην πράξη πολλές επιχειρήσεις να μετεξελιχθούν τεχνολογικά, βελτιώνοντας και αναβαθμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη λειτουργία τους «Το 2022 είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Office Line, καθώς συμπληρώνουμε τα 25 χρόνια από την ίδρυσή μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι βραβευόμαστε για τέταρτη συνεχή χρονιά “Microsoft Partner of the Year” για την Ελλάδα.

Αυτά τα 25 χρόνια µας έχουν βοηθήσει να χτίσουμε την καλύτερη τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία προσφέροντας λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού για επιχειρήσεις, αξιοποιώντας αποκλειστικά τις Cloud τεχνολογίες. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επιτύχαμε αυτή την τόσο σημαντική διάκριση», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρής, CEO της Οffice Line.