Η Office Line έλαβε πιστοποίηση από τη Microsoft με Advanced Specialization για Windows και SQL Server Migration to Azure. Όπως επισημαίνει σχετικά η Office Line η πιστοποίηση Advanced Specialization για Windows και SQL Server Migration to Azure, αποτελεί μια επικύρωση της εξειδίκευσής της στην παροχή λύσεων αξίας για τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις. «Η συγκεκριμένη αναγνώριση επιτυγχάνεται μόνο από έναν μικρό αριθμό συνεργατών παγκοσμίως μέσω πιστοποιήσεων, εξετάσεων και εμπειρίας απαιτητικών υλοποιήσεων, καθώς και μετά από λεπτομερή επιθεώρηση. Η εν λόγω εξειδίκευση, αποδεικνύει παράλληλα την ικανότητα της Office Line να βοηθά τους πελάτες της να εξαλείψουν τους κινδύνους και τα ρίσκα και να μεταφέρουν επιτυχώς τα workloads των Windows Server & SQL Server στο Azure», επισημαίνει στην ίδια ανακοίνωση.

«H συγκεκριμένη διάκρισή αποτελεί ένα επιπλέον ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα που αντανακλά στον ευρύτερο στρατηγικό μας προσανατολισμό, να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή ως προτιμώμενος πάροχος υπηρεσιών αξίας για τους πελάτες και συνεργάτες μας. Στόχος μας είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους, αξιοποιώντας και την επένδυση σε cloud υποδομές που διανοίγεται στη χώρα μας, αποτελώντας μία άριστη ευκαιρία για το άλμα προς τα εμπρός όλης της αγοράς, ανέφερε ο Βασίλης Παπούλιας, chief operating officer της Office Line.

Από την πλευρά της Microsoft Hellas, ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, διευθυντής πωλήσεων εμπορικών συνεργατών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δήλωσε σχετικά: «Η Office Line έχει αποδείξει επί σειρά ετών ότι ανήκει στην υψηλότερη βαθμίδα του οικοσυστήματος συνεργατών της Microsoft, διευρύνοντας συνεχώς την εξειδίκευση και τεχνογνωσία της με τις πλέον απαιτητικές πιστοποιήσεις στις τεχνολογίες cloud της Microsoft. H εν λόγω πιστοποίηση της προσδίδει ακόμα ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, ενώ παράλληλα θωρακίζει και απλουστεύει τη μετάβαση των επιχειρήσεων στις απεριόριστες δυνατότητες του Microsoft Azure».