Το Great Place to Work Institute Hellas ολοκλήρωσε για 12η συνεχή χρονιά την έρευνα Best Workplaces και ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της.

Μέσα από την έρευνα Best Workplaces, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διακρίνονται φέτος 24 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους: 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω, 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, και 4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Στην πρώτη κατηγορία διακρίθηκαν οι εταιρείες Schneider Electric στην 7η θέση και DIXONS South-East Europe (Κωτσόβολος) στη 10η. Στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα,  της δεύτερη κατηγορίας οι εταιρείες Xerox Hellas και Microsoft Hellas και στη 10η η Data Communication. Τέλος, στην κορυφή της τρίτης κατηγορίας βρέθηκε η SAS Institute. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 54 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 29.620 εργαζόμενους. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου.