Η “φρέσκια” αλυσίδα ταχείας εστίασης Κουλουράδες επέλεξε PRISMA Win για τη μηχανογράφηση και την παρακολούθηση των λιανικών πωλήσεων των καταστημάτων της, τα οποία αυτή τη στιγμή φτάνουν τα 42.

Η ραγδαία ανάπτυξη της αλυσίδας σε συνδυασμό με την ένθερμη ανταπόκριση του αθηναϊκού κοινού στο αγαπημένο προϊόν από τη Θεσσαλονίκη, έκαναν έντονη την ανάγκη για οργάνωση και παρακολούθηση των καταστημάτων και οδήγησαν στην υιοθέτηση ενός ενιαίου πληροφοριακού συστήματος. Στα καταστήματα της αλυσίδας Κουλουράδες, εγκαταστάθηκαν οι POS εφαρμογές PRISMA Win Retail και PRISMA Win Delivery-take away της Megasoft για τη γρήγορη εξυπηρέτηση λιανικών πωλήσεων και διανομών για τα καταστήματα που προσφέρουν υπηρεσία delivery.

Στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική διαχείριση για την πλήρη παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων και όλου του εμπορικού κυκλώματος (πελάτες χονδρικής, προμηθευτές, παραγγελίες, αποθήκη, στατιστικά κ.τ.λ.), καθώς και για τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης. Το έργο υλοποιήθηκε και υποστηρίζεται από τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Megasoft, Mega Support στη Νίκαια.