Η Oktabit προχωρά στη διεύρυνση της συνεργασίας της με τη Huawei Τεχνολογίες ΑΕ αναφορικά με τη διανομή λύσεων για υποδομές Data Center και IT rooms της κατασκευάστριας εταιρείας. Η νέα συμφωνία αναπτύσσει την πολυετή συνεργασία των δύο εταιρειών και διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των καινοτόμων προϊόντων που η Oktabit διαθέτει στην ελληνική αγορά.

«Η συμφωνία συνάδει με τη στρατηγική της Oktabit να ενισχύει το πορτφόλιο λύσεων και υπηρεσιών που διαθέτει στο δίκτυο συνεργατών της. Η Huawei προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ενσωματώνουν όλες τις τεχνολογίες των σύγχρονων Data Centers με στόχο όχι μόνο την κάλυψη των αναγκών όλων των εταιριών – ανεξαρτήτως μεγέθους εταιρίας- αλλά και την έξυπνη διαχείριση καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα και βιώσιμα πρωτόκολλα λειτουργίας που εκπληρώνουν τις απαιτητικές προσδοκίες.» ανάφερε η Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit.

«Αυτή η συνεργασία δεν αφορά απλή διανομή εξοπλισμού, αλλά τη διαμόρφωση της συνδεσιμότητας του μέλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην ψηφιακή εποχή», δήλωσε σχετικά ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρής, Head of Data Center Facilities, South East Europe, Huawei Τεχνολογίες Α.Ε..