Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας ενιαίας εταιρείας που θα δημιουργηθεί στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών, μετά την εξαγορά των δύο επιχειρήσεων του κλάδου, Νηρέα και Σελόντα από τον όμιλο Ανδρομέδα, είναι η ενοποίηση των ΙΤ τομέων των τριών οντοτήτων.

Αυτό ανέφερε ο Alex Myers, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Ανδρομέδα, μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφορικά με την πορεία και την εξέλιξη της επιχείρησης. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ανδρομέδα, «μέσω της ενοποίησης θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα προϊόντα μας σε μία κοινή πλατφόρμα, και να βρισκόμαστε στο ίδιο σύστημα όταν βλέπουμε τις παραγγελίες από τους πελάτες μας, ξεκινώντας από το πόσα ψάρια χρειάζονται για να τις εξυπηρετήσουμε έως την πώλησή τους στον εκάστοτε πελάτη».

Υλοποίηση κυρίως με εσωτερικούς συνεργάτες Ο ίδιος ανέφερε ότι το έργο υλοποιείται κυρίως με εσωτερικούς συνεργάτες και όπου χρειάζεται θα ζητηθεί η σύμπραξη και εξωτερικών συνεργατών με γνώση του αντικειμένου. «Αυτό που κάνουμε, είναι να λαμβάνουμε πληροφορίες κυρίως από το ένα σύστημα των τριών εταιρειών, το οποίο θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο, διατηρώντας τα πιο χρήσιμα στοιχεία του και στη συνέχεια να το εξελίσσουμε» «Επί της ουσίας έχουμε να διαχειριστούμε δύο συστήματα, το one ERP και το common invoicing και στόχος στο μέλλον είναι να δημιουργήσουμε ένα κοινό invoice», διευκρίνισε ο κύριος Myers.