Η Oracle Ελλάς διοργάνωσε με επιτυχία, στις 19 Ιανουαρίου στο King George Palace, ημερίδα με θέμα "Evolve Your Business though Web2.0 & SOA".

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι λύσεις Service Oriented Αρχιτεκτονικής, Enterprise Content Management & Collaboration της Oracle, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαλειτουργικότητα μεταξύ των λύσεων αυτών που στόχο έχει τη μείωση του κόστους και τη βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Την εκδήλωση άνοιξε ο Αndrew Gilboy, VP EMEA Sales Enterprise 2.0, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό επιτυχίες της Oracle στην Ευρώπη για το συγκεκριμένο χώρο τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, δίνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της διασφάλισης των επενδύσεων των πελατών και της μείωσης του κόστους.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους πελάτες μας με τα προϊόντα νέας γενιάς στο χώρο του Enterprise 2.0. Η ημερίδα συνεχίστηκε με παρουσιάσεις των ειδικών της Oracle Ελλάς στο χώρο της Διαχείρισης Περιεχομένου, της Διαλειτουργικότητας Διαδικασιών και της συνεργατικότητας μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, εμβαθύνοντας στις πρωτοποριακές αυτές λύσεις.