Με περισσότερους από 50.000 συμμετέχοντες και πάνω από 1 εκατομμύριο online επισκέπτες, η Oracle ξεκινά τη διοργάνωση Oracle OpenWorld 2012, την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου.

Το Oracle OpenWorld είναι το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό από άποψης εκπαίδευσης και δικτύωσης τεχνολογικό συνέδριο για τους developers, τους πελάτες και τους συνεργάτες της Oracle. Στη φετινή εκδήλωση, ο CEO της Oracle Larry Ellison θα πλαισιώνεται από τους επικεφαλής πολλών τεχνολογικών ηγετών, καθώς και ιδιαίτερους καλεσμένους, όπως οι: Michael Lewis, best-selling συγγραφέας, Clayton Christensen, συγγραφέας και διάσημος ειδικός της καινοτομίας. Seth Godin, best-selling συγγραφέας και ειδικός του customer experience, Δρ. Robert Ballard, ωκεανογράφος, επιστήμονας και εξερευνητής του Τιτανικού, Connie Chung, δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων, Joe Montana, διάσημος παίχτης του ράγκμπυ, Kelley O’Hara, Alex Morgan, Abby Wambach, καθώς και  η αμερικάνικη γυναικεία ομάδα χρυσών ολυμπιονικών στο ποδόσφαιρο.

Το συνέδριο προσφέρει εφτά ημέρες εκπαίδευσης και πληροφορίας σχετικά με τη στρατηγική της Oracle, τον προϊοντικό της σχεδιασμό  και τις σύγχρονες τεχνολογικές πρωτοβουλίες της, συμπεριλαμβανομένων των engineered συστημάτων, του cloud computing, των business analytics και των big data και customer experience. Με περισσότερο εκπαιδευτικό περιεχόμενο από ποτέ, το Oracle OpenWorld επεκτάθηκε και περιλαμβάνει έξι υπο-συνέδρια κάτω από την κεντρική ομπρέλα του Oracle OpenWorld, συμπεριλαμβανομένων των Executive Edge @ OpenWorld, Oracle PartnerNetwork Exchange @ OpenWorld, Customer Experience Summit @ OpenWorld, JavaOne, Java Embedded @ JavaOne και MySQL Connect. Το Oracle OpenWorld επισκέπτονται συμμετέχοντες από περισσότερες από 140 χώρες φέρνοντας πάνω από $120 εκατομμύρια έσοδα στην τοπική οικονομία του Bay Area. Το ΝetFax θα είναι «παρόν» με την απεσταλμένη μας Τζένη Αναγνωστοπούλου, και θα σας ενημερώνει καθημερινά για τα τεκταινόμενα στο event.