Έτοιμη για να μπει στο νέο της «σπίτι», το κτηριακό συγκρότημα Orbit, είναι η Beat, σύμφωνα με το Νίκο Δρανδάκη, ιδρυτή και CEO της εταιρείας.

Το «Orbit» θα σηματοδοτήσει, σύμφωνα με τον Ν. Δρανδάκη την έναρξη μιας νέας εποχής για την Αθήνα, καθώς «θα στεγαστεί το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης καινοτομίας της Beat, με στόχο αυτή να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ευρώπη». Την αρχιτεκτονική μελέτη του Orbit έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Lianou Chalvatzis Architects, η κατασκευή του γίνεται από την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ενώ η αποπεράτωσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια εταιρεία Noval, στα τέλη του 2019.

«Οι άνθρωποι που μπαίνουν από σήμερα σταδιακά στο Orbit είναι το αποτέλεσμα μιας κουλτούρας αριστείας και αποτελεσματικότητας. Συνεχίζουμε να φέρνουμε τους καλύτερους και από το εξωτερικό σε μια προσπάθεια αναστροφής του brain drain (αλλά και γιατί χρειαζόμαστε τις πλούσιες εμπειρίες τους). Η είσοδος μας στο Orbit είναι ταυτόχρονα το επιστέγασμα αυτής της πορείας, και το εφαλτήριο για κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Στόχος είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια. Όλα δείχνουν ότι πάμε με ταχύτητα προς τα εκεί», συμπληρώνει ο Ν. Δρανδάκης.