Αγαπητοί αναγνώστες, Και αιώνας να ισχυριστείτε πως σας φάνηκε το χρονικό διάστημα από τα μέσα Μαρτίου και έπειτα, θα έχετε όλα τα δίκια του κόσμου. Χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχουν έρθει (κυριολεκτικά) τα πάνω-κάτω, εισάγοντας νέα ήθη και δεδομένα, καινούργιες πρακτικές, καθώς επίσης εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Δυναμικά, με ταχύτητα, ου μην και μονόδρομος σε πλείστες περιπτώσεις.

Το ζήτημα είναι κατά πόσο θα εξακολουθήσουν αυτά να ισχύουν και την επόμενη ημέρα, σε τι έκταση, ένταση και βαθμό. Επίσης, κατά πόσο οι άμεσα εμπλεκόμενοι δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν αξιοποιώντας τις καινούργιες πρακτικές, εργαλεία και εφαρμογές. Γιατί, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός: «Πρώτα βγαίνει η ψυχή και εν συνεχεία το χούι…».

Πάσα, ντρίμπλα, σουτ και… δίχτυα! Πρόκειται για την αποτύπωση –εν συντομία- του game plan που εφάρμοσε με ξεχωριστή επιτυχία για ακόμη μια φορά ο… «Φινετσάτος». Για αυτό το λόγο και είναι αποφασισμένος να επενδύσει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, εν μέσω μιας υπό διαμόρφωση νέας (οικονομικής) κρίσης.

Ο λόγος; Έπειτα από πολυετείς -φήμες λένε για 4 και πλέον έτη…- επαφές, πιέσεις, υπομονή και επιμονή, κατάφερε να πείσει τους… «Γκαραζιέρηδες» να του εμπιστευτούν την crème de la crème τεχνολογία τους. Βέβαια, έχει αποδείξει πολλάκις κατά το παρελθόν την αξία του, καταφέρνοντας να βρεθεί σε πανευρωπαϊκά υψηλά σε ότι αφορά τις πωλήσεις προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών των «Γκαραζιέρηδων».

Κάτι, που αναμένεται να κάνει για ακόμη μια φορά. Απλά, επειδή το τωρινό εγχείρημα είναι ιδιαίτερο και προϋποθέτει απόλυτη εξειδίκευση, «φρέσκια» λογική και ενδελεχή γνώση, αποφάσισε να προετοιμαστεί κατάλληλα, κερδίζοντας χρόνο και προσθέτοντας ισχύ. Με ποιο τρόπο; Σίγουρα όχι μέσω της παραδοσιακής πεπατημένης και της βήμα προς βήμα προσέγγισης. Αντιθέτως, ατενίζοντας προς το… λιμάνι και εξαγοράζοντας το know-how εκ των κορυφαίων ‘παικτών» του συγκεκριμένου, niche, κλάδου.

Κίνηση, η οποία διευκολύνει τον «Φινετσάτο» να υλοποιήσει την εμπορική στρατηγική που θα ακολουθήσει και η οποία διακρίνεται από ευελιξία, εξυπνάδα και διορατικότητα. Γεγονός, που του επέτρεψε να αποφύγει το κλασσικό λάθος να βασίζει την λειτουργία και τις πωλήσεις του σε συγκεκριμένους όσο και μεμονωμένους τομείς, οι οποίοι όταν τυχών κληθούν να αντιμετωπίσουν κάποιο σημαντικό ζήτημα, τότε αυτομάτως… Διαδικασία στην οποία σίγουρα δεν πρόκειται να βρεθεί ο «Φινετσάτος».

Γιατί, όπως είπαμε, στην περίπτωσή του ισχύει το «Πάσα, ντρίμπλα, σουτ και… δίχτυα!». Γεμάτα με εξαψήφια ποσά ανά project! Τα δίχτυα εννοούμε.

Η περίοδος της καραντίνας ως απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού υπήρξε καταλυτική για τους σχεδιασμούς και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, η οποία θα οδηγήσει στην γιγάντωση του «Βοιωτού».

Βέβαια, προκειμένου να γίνει αυτό πράξη, στάθηκε κομματάκι τυχερός, καθώς η μορφή της δραστηριοποίησής του, η εξειδίκευση, οι λύσεις και ο εν γένει εξοπλισμός βρέθηκαν σε… all-time high σε επίπεδο ζήτησης από την πλευρά των επιχειρήσεων και δη σε ότι αφορά στην βιομηχανία, την εφοδιαστική αλυσίδα, τις ταχυμεταφορές, τα τρόφιμα και τα ποτά κ.ο.κ.

Από την άλλη πλευρά, ο «Βοιωτός» λειτούργησε συνδυαστικά, αξιοποιώντας στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους και της εγχώριας ζήτησης εταιρειών παραγωγής προϊόντων. Στην… φαρέτρα της βρίσκονται cutting edge λύσεις και εφαρμογές που άπτονται πλήθους καινοτόμων τεχνολογιών, όπως λ.χ. ΑΙ και ΙοΤ, εξυπηρετώντας όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν το… άλμα προς την 4η βιομηχανική επανάσταση.

Μάλιστα, πλέον, προσθέτει με αρκούντως «επιθετικό» τρόπο και τον τομέα της υγείας στην… must have πελατεία της, ποντάροντας πολλά στην ρομποτική. Παράλληλα, όπως δείχνουν τα δεδομένα, μάλλον τα εγχώρια σύνορα θα αποδειχτούν περιορισμένα για την επόμενη ημέρα της ίδιας της εταιρείας.