Για να αντιμετωπίσει τους ποικίλους ψηφιακούς κινδύνους και να προστατεύσει τους πελάτες της, η Vodafone Ελλάδας διαθέτει μέσα από το δίκτυο της το Vodafone Secure Net το οποίο παρέχει Anti-virus, Anti-malware και Anti-phishing προστασία και προσφέρει παράλληλα ασφάλεια, απλότητα στη χρήση, συμβατότητα με όλες τις συσκευές και εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Vodafone Secure Net χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πελάτες της Vodafone,  προστατεύοντας έτσι τις συσκευές τους από κακόβουλες επιθέσεις που μπορούν να τις βλάψουν, να καταστρέψουν δεδομένα, να στείλουν SMS /δεδομένα χωρίς την θέληση του χρήστη  και να πραγματοποιήσουν άλλες επιβλαβείς ενέργειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018 το Vodafone Secure Net αντιμετώπισε με επιτυχία πάνω από 25 εκατ. επιθέσεις phising και απαγόρεψε την πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών Vodafone σε χιλιάδες απόπειρες χρήσης malware.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μήνα κυβερνοασφάλειας, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει το Vodafone Secure Net  σε όλους τους καταναλωτές με ειδική προσφορά που περιλαμβάνει δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για δύο μήνες. Ο Κωνσταντίνος Μουμούρης, Head of Mass Youth, Ethnic, Loyalty & IoT της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Οι ψηφιακές απειλές ακολουθούν την ανάπτυξη του διαδικτύου, εξελίσσονται μαζί του και γίνονται όλο και πιο ευφυείς και δύσκολες να αντιμετωπιστούν. Η Vodafone Ελλάδας, μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και επαγρύπνηση, ενισχύει διαρκώς το Vodafone Secure Net, προστατεύει την ψηφιακή καθημερινότητα των πελατών της και ενδυναμώνει την κυβερνοασφάλεια όλων».