Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε το www.patini.gr στην 1η έκθεση eshops που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Μετρό της Πλατείας Συντάγματος (από 18 μέχρι 20 Νοεμβρίου) με κεντρικό περίπτερο στην είσοδο της έκθεσης.

Το www.patini.gr είναι ένα νέο eshop γεμάτο με ποιοτικά και επώνυμα παιχνίδια. Σκοπός του site είναι να βοηθήσει τους αγοραστές να εξασφαλίσουν στα παιδιά που αγαπάνε και νοιάζονται έναν ασφαλή και όμορφο κόσμο παιχνιδιού. Ανάμεσα στις εταιρείες και τα προϊόντα που διαθέτει το www.patini.gr είναι και οι: Lego, 4M, Bruder, Hape, National Geographic kids, Sevi, Wonderworld και πλήθος άλλων επιλεγμένων εταιρειών.

Πληρούν επίσης, τις προδιαγραφές ασφαλείας των παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των συνήθως αναφερομένων προτύπων οριζόμενων ως EN (Ευρώπη) και ASTM (ΗΠΑ). Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν, είτε με πιστωτικές κάρτες μέσα από secure τραπεζικό περιβάλλον, είτε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα και να παραδοθούν άμεσα καθώς το www.patini.gr συνεργάζεται με την αξιόπιστη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS.