Η νέα Unified Workspace της Dell Technologies φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν την εμπειρία χρηστών τους, παρέχοντάς τους αυτοματοποιημένες και έξυπνες λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης.

Η Dell Technologies με το Unified Workspace υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που οι υπεύθυνοι των Διευθύνσεων Πληροφορικής εξυπηρετούν τους τελικούς χρήστες, με τις σωστές επιλογές συσκευών, τις εγκαταστάσεις, την ασφάλεια, και την υποστήριξη μέσω ευέλικτων, κλιμακούμενων υπηρεσιών και λύσεων.

Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν από το σημείο όπου χρειάζονται περισσότερη βοήθεια- είτε αυτό βρίσκεται στη διαδικασία του deployment, της ασφάλειας ή ακόμα και της διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων- και να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα, μέχρι να ολοκληρώσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του τρόπου εργασίας τους μέσω του Unified Workspace.

Με τη νέα της πλατφόρμα, η Dell Technologies υπόσχεται να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής των hardware συστημάτων της, παρέχοντας, παράλληλα, στους εργαζόμενους την επιθυμητή εμπειρία για εξατομικευμένη, άνετη και άμεση δυνατότητα εργασίας. Το Unified Workspace περιλαμβάνει λύσεις από όλο το φάσμα συσκευών και υπηρεσιών της Dell, VMware και Secureworks, με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν καίρια ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και να εστιάζουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους.